Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Selecteer een pagina

Temptation Island Vips in Rotterdam

Een goudgeel strand, een kristalheldere zee, een strakblauwe lucht, mooie mensen, spannende verleiding…. Nee, we hebben het niet over Rotterdam. Al is het hier ook best spannend en lopen hier statistisch gesproken de meeste mooie mensen rond (bron: eigen onderzoek). Vandaag zijn we in zomerse, zwoele sferen, want we hebben een afspraak met Shirley Cramer, julliewetenwel: die hele mooie Rotterdamse dame uit Temptation Island Vips!

Shirley & Stadsjuwelen

Shirley is een vriendin van een zoon van kennisen (ja, zo gaat dat…) en vindt het wel leuk om een beetje reclame voor ons te maken. Dat is natuurlijk supertof, want Shirley is nog steeds woonachtig in Rotterdam en in doen en laten op en top Rotterdamse (what you see is what you get). Voor Stadsjuwelen dus een hele leuke en passende manier om extra aandacht te genereren voor onze 010.-armbanden en -ringen.

 

Rotterdam is rauw, Rotterdam is echt

Onder het genot van een kopje koffie (bakkie pleur in goed Rotterdams) hebben we het over hoe die reclame er dan uit kan komen te zien. Een professionele fotosessie met huisfotograaf Marco Meeuwsen, met de juwelen om haar pols en op een mooi plekje in Rotterdam natuurlijk. Stiekem hebben wij echter ook een bijzonder idee’tje. Voorzichtig leggen wij het voor. Zou het niet héél gaaf zijn als Shirley zonder make-up op de foto zou gaan – dus net zo rauw en echt als Rotterdam? En eigenlijk zonder mitsen of maren zegt ze ‘ja’. Wat een dame, wat een lef.

Doen wat je zegt in plaats van zeggen wat je doet

We plannen de shoot in en duimen voor mooi weer. Dan is het afwachten. Na een paar dagen is het zover. De foto’s van Shirley zijn klaar en komen via onze digitale brievenbus binnen. En inderdaad. Zonder make-up. Rauw en echt. Wow. Wat is ze mooi. En ja: dat is óók Rotterdam: hier zeggen we niet wat we doen, hier doen we wat we zeggen. We zijn supertrots op onze nieuwe ambassadeur en hartstikke blij met de reclame. Thanks Shirley. You rock!

Lijn Rotterdam

Voor elke geboren en getogen Rotterdammer voelt de stad Rotterdam als thuiskomen. De band met de stad waar je geboren of getogen bent, vormt de basis van Stadsjuwelen: sieraden met de citycode van de stad die voor altijd in ons hart zit. Draag je 010.-sieraad. Als een reminder aan wie je bent, ongeacht wat anderen van je willen. Als een herinnering aan ‘thuis’, waar ter wereld je ook bent.

Rotterdamse ringen

Bekijk hier onze zilveren 010.-ringen. Van Hoogstraat tot Lijnbaan tot Aert van Nes: allemaal even mooi. Ook leuk als alternatieve trouwring.

Rotterdamse armbanden

Dat wordt moeilijk kiezen. Onze 010.-armbanden zijn er in het zilver, in het leer met zilver, in het zwart, bruin en in vele vrolijke kleuren.

Rotterdamse nuchterheid

Op zijn Rotterdams ondernemen betekent dat je nooit moeilijk doet over ruilen of retourneren. Ruilen of retourneren is bij ons dus razend eenvoudig. Zo hoort dat. Ja toch, niet dan?