Selecteer een pagina

Casper

Casper

69.95

Word je mamma, papa, opa, oma, tante of oom? Krijgt je favoriete collega of buurvrouw een kleintje? Is er een baby op komst bij die allerliefste vriendin?

Dit allerschattigste zilveren armbandje mag niet ontbreken tussen alle kraamkado’s. Want zeg nou zelf: als Rotterdammer word je geboren. Ja toch, niet dan?

Het armbandje ontleent zijn naam aan Casper van Eijk, clubarts van Feyenoord maar vooral werkzaam als chirurg en hoogleraar Alvleesklierkanker aan het Erasmus MC. Casper en zijn team doen onderzoek naar innovatieve behandelmethoden ter genezing van – nu nog veel te vaak dodelijke – alvleesklierkanker. Stadsjuwelen draagt van elk verkochte kinderarmband heel graag een percentage af om dit onderzoek mede mogelijk te maken.

Wissen

Levertijd: 1-2 weken

Ruilen: Dit is geen enkel probleem!

Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Gerelateerde producten

Lijn Rotterdam

Voor elke geboren en getogen Rotterdammer voelt de stad Rotterdam als thuiskomen. De band met de stad waar je geboren of getogen bent, vormt de basis van Stadsjuwelen: sieraden met de citycode van de stad die voor altijd in ons hart zit. Draag je 010.-sieraad. Als een reminder aan wie je bent, ongeacht wat anderen van je willen. Als een herinnering aan ‘thuis’, waar ter wereld je ook bent.

Rotterdamse ringen

Bekijk hier onze zilveren 010.-ringen. Van Hoogstraat tot Lijnbaan tot Aert van Nes: allemaal even mooi. Ook leuk als alternatieve trouwring.

Rotterdamse armbanden

Dat wordt moeilijk kiezen. Onze 010.-armbanden zijn er in het zilver, in het leer met zilver, in het zwart, bruin en in vele vrolijke kleuren.

Rotterdamse nuchterheid

Op zijn Rotterdams ondernemen betekent dat je nooit moeilijk doet over ruilen of retourneren. Ruilen of retourneren is bij ons dus razend eenvoudig. Zo hoort dat. Ja toch, niet dan?

ROTTERDAM,
ROTTERDAMMER,
ROTTERDAMMEST...

Of het nu in een leuk barretje in Spanje is of in een klein stadje ergens in Noord-Bali... Grote kans dat je een Rotterdammer tegen het lijf loopt. Rotterdammers zijn avonturiers.

Wij van Stadsjuwelen, vinden Rotterdam één van de mooiste - zo niet dé mooiste - plek van de wereld. Nergens komen Nuchterheid en Uitbundigheid zo samen. Nergens vind je zo'n interessante mix tussen No-nonsense en Oog voor kunst.  Nergens gaan verleden en vernieuwing zo hand in hand. Andere steden hébben 'het'. Rotterdam dóét het gewoon: de mooiste stad van de wereld zijn. Vinden wij dan. Want tja, we zijn best bescheiden maar niet als het om Rotterdam gaat. Want geen stad is zo Rotterdam als Rotterdam.

Onze 010 Jewelry is voor iedere Rotterdammer of iedereen die Rotterdam zijn 'thuis' noemt. Waar hij ook woont.