Selecteer een pagina

Jouw stad vergeet jou nooit

Al jarenlang komen wij al reizend op de mooiste en meest bijzondere plekken.
Onderweg ontmoetten we honderden mensen. In strandtentjes, in salsaclubs, in koffiebarretjes, in eettentjes, in hotellobby’s. En na een tijdje begon ons iets op te vallen. Altijd kwam er die ene vraag: ‘En… waar komen jullie vandaan?’. Als wij dan enthousiast vertelden over Rotterdam (onze hometown), vertelden zij enthousiast over hun geboortestad of over de plek die zij als hun ‘thuis’ beschouwden.
Het lijkt erop, dat mensen – waarnaar ze ook onderweg zijn – nooit vergeten waar ze vandáán komen. Die gedachte aan ‘thuis’ geeft rust en vertrouwen.
Precies dat fijne gevoel van rust en vertrouwdheid willen we jou ook geven via onze Stadsjuwelen-sieraden. Je kunt de hele wereld bereizen, maar de stad waar je bent opgegroeid of de stad waar je je mooiste herinneringen hebt gemaakt, vergeet jou nooit.

Rotterdam: ons thuis

Wij voelen ons thuis op veel plekken in de wereld, maar in Rotterdam voelen wij ons het meest ‘thuis’. Vanuit die gedachte hebben we in eerste instantie de Lijn Rotterdam ontwikkeld. Inmiddels hebben we onze collectie uitgebreid, zodat ook mensen met een hart voor een andere stad – door het dragen van een stadsjuweel -kunnen terugdenken aan de stad waar hun roots liggen.

Lijn Rotterdam

Voor elke geboren en getogen Rotterdammer voelt de stad Rotterdam als thuiskomen. De band met de stad waar je geboren of getogen bent, vormt de basis van Stadsjuwelen: sieraden met de citycode van de stad die voor altijd in ons hart zit. Draag je 010.-sieraad. Als een reminder aan wie je bent, ongeacht wat anderen van je willen. Als een herinnering aan ‘thuis’, waar ter wereld je ook bent.

Rotterdamse ringen

Bekijk hier onze zilveren 010.-ringen. Van Hoogstraat tot Lijnbaan tot Aert van Nes: allemaal even mooi. Ook leuk als alternatieve trouwring.

Rotterdamse armbanden

Dat wordt moeilijk kiezen. Onze 010.-armbanden zijn er in het zilver, in het leer met zilver, in het zwart, bruin en in vele vrolijke kleuren.

Rotterdamse nuchterheid

Op zijn Rotterdams ondernemen betekent dat je nooit moeilijk doet over ruilen of retourneren. Ruilen of retourneren is bij ons dus razend eenvoudig. Zo hoort dat. Ja toch, niet dan?