Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Selecteer een pagina

Jouw stad vergeet jou nooit

Al jarenlang komen wij al reizend op de mooiste en meest bijzondere plekken.

Onderweg ontmoetten we honderden mensen. In strandtentjes, in salsaclubs, in koffiebarretjes, in eettentjes, in hotellobby’s. En na een tijdje begon ons iets op te vallen. Altijd kwam er die ene vraag: ‘En… waar komen jullie vandaan?’. Als wij dan enthousiast vertelden over Rotterdam (onze hometown), vertelden zij enthousiast over hun geboortestad of over de plek die zij als hun ‘thuis’ beschouwden.

Het lijkt erop, dat mensen – waarnaar ze ook onderweg zijn – nooit vergeten waar ze vandáán komen. Die gedachte aan ‘thuis’ geeft rust en vertrouwen.

Precies dat fijne gevoel van rust en vertrouwdheid willen we jou ook geven via onze Stadsjuwelen-sieraden. Je kunt de hele wereld bereizen, maar de stad waar je bent opgegroeid of de stad waar je je mooiste herinneringen hebt gemaakt, vergeet jou nooit. 

Rotterdam: ons thuis

Vanuit de gedachte dat wij ons helemaal thuis voelen in Rotterdam, hebben we in eerste instantie voor onszelf deze echte Rotterdamse sieraden gemaakt. Zodat we overal ter wereld, altijd aan die geweldige stad kunnen terugdenken. 

Lijn Rotterdam

Als Rotterdammer denk je waar ter wereld je ook bent altijd wel even terug aan 010. Rotterdam voelt als thuiskomen. De band met Rotterdam vormt de basis van Stadsjuwelen: sieraden van de stad waar we zo gek op zijn. Om overal ter wereld aan die geweldige havenstad te kunnen denken en ons - door het dragen van een 010.-sieraad - overal zo thuis als in Rotterdam te voelen.