Subtotaal: 0.00


Geen producten in je winkelmand.

Selecteer een pagina

 

Interview Algemeen Dagblad

Als je de krant zomaar spontaan een mailtje over het verhaal achter je bedrijf stuurt, hoop je in eerste instantie natuurlijk dat de journalist in kwestie daar een artikel over schrijft. Dus we waren ongelooflijk blij, toen we – per ommegaande – een positieve reactie kregen en uitgenodigd werden voor een interview! Wat ons echter het aller-blijst maakte, was dat ook het verhaal achter ons bedrijf door de journaliste werd opgepikt. Sterker nog, het werd een interview van Rotterdammer tot Rotterdammer, waarbij zij vertelde dat haar kindje per se geboren moest worden in een Rotterdamse kliniek, zodat de geboorteplaats op de geboorte-akte ‘Rotterdam’ zou luiden.

 

 

Er is niks anders dan Rotterdam

En ja, over dat verhaal achter ons bedrijf. Natuurlijk: onze sieraden zijn stoer en van hoge kwaliteit en je kunt er mee onderstrepen hoe Rotterdams jij je van binnen voelt. Maar onze Stadsjuwelen willen ook een positieve reminder zijn om altijd trouw aan jezelf te blijven. Om jezelf te blijven herinneren aan je roots en aan waar jij voor staat. In tijden waarin mensen om je heen van alles van je willen en verwachten en waarin je misschien wel eens letterlijk de weg ‘kwijt’ raakt, is daar altijd je stad, die blijft waar ze is. Jouw stad vergeet jou nooit.

 

Artikel in het algemeen dagblad over stadsjuwelen

Even op de foto klikken voor een grote versie!

Lijn Rotterdam

Voor elke geboren en getogen Rotterdammer voelt de stad Rotterdam als thuiskomen. De band met de stad waar je geboren of getogen bent, vormt de basis van Stadsjuwelen: sieraden met de citycode van de stad die voor altijd in ons hart zit. Draag je 010.-sieraad. Als een reminder aan wie je bent, ongeacht wat anderen van je willen. Als een herinnering aan ‘thuis’, waar ter wereld je ook bent.

Rotterdamse ringen

Bekijk hier onze zilveren 010.-ringen. Van Hoogstraat tot Lijnbaan tot Aert van Nes: allemaal even mooi. Ook leuk als alternatieve trouwring.

Rotterdamse armbanden

Dat wordt moeilijk kiezen. Onze 010.-armbanden zijn er in het zilver, in het leer met zilver, in het zwart, bruin en in vele vrolijke kleuren.

Rotterdamse nuchterheid

Op zijn Rotterdams ondernemen betekent dat je nooit moeilijk doet over ruilen of retourneren. Ruilen of retourneren is bij ons dus razend eenvoudig. Zo hoort dat. Ja toch, niet dan?